De geschiedenis
In 2006 ging het bedrijf Duel4u van start en heeft sindsdien op kleine schaal, maar zeer succesvol, clinics schermen gegeven. Na een tussentijdse stop, door werkzaamheden in het buitenland, is Duel4u nu met veel enthousiasme terug en zijn er weer clinics op meerdere dagen mogelijk.

Achtergrond
Wendy van Steenveldt, onze vaste instructeur, heeft meer dan 30 jaar schermervaring, met 10 jaar wedstrijdervaring in de top van Nederland. Zij heeft tevens de opleiding gevolgd tot schermleraar en is een aantal jaar actief geweest in het lesgeven bij verenigingen. Daarbij is zij afgestudeerd aan de Halo (1e graads docent Lichamelijke Opvoeding) en is werkzaam geweest als gymdocente op het Speciaal Onderwijs.

Verwachtingen en mogelijkheden
Ons bedrijf wil de bekendheid omtrent de intrigerende schermsport vergroten, mensen ermee in aanraking brengen en natuurlijk een ingang zijn voor een ieder die graag het schermen zou willen gaan beoefenen. Wij proberen in de toekomst nog nauwer te gaan samenwerken met schermverenigingen, zodat Duel4u als toegangspoort kan dienen voor nieuwe, enthousiaste schermers.

Wacht niet langer en ga het bij Duel4u ervaren!!